Alkmaar
0 888 777 888
info@adformix.com

business storytelling

Al meer dan twintig jaar maken wij samen met u verhalen die we, met veel succes voor u, in onze partnermagazines plaatsen.

Deze advertorials in interviewvorm – waarvan we er al ruim tweeduizend hebben gemaakt – zijn een voorloper gebleken van het fenomeen storytelling, dat inmiddels veelvuldig wordt toegepast. De mogelijkheden om uw verhaal op een nóg inspirerendere manier onder de aandacht te brengen zijn enorm toegenomen dankzij de nieuwe technologieën en toepassingen die internet te bieden heeft. Adformix introduceerde daarom in 2011 Advertorial 2.0. Op een inspirerende manier de boodschap vertellen: dat is in de huidige tijd dé manier voor CxO’s en senior managers om hun verhaal te doen. Deze vorm van storytelling vraagt om uitstekende zicht- en vindbaarheid. Met de realisatie van het platform Cstories.nl is er een crossmediale mogelijkheid ontstaan om uw verhaal vanuit de vertrouwde papieren basis ook online zichtbaar, vindbaar en deelbaar te maken.

business story print

video quote

business story online

Door het produceren van SEO-proofteksten, videoquotes en Twitter-tweets is er een moderne manier van uitgeven ontstaan. Samen met onze vertrouwde partners – Management Team, Computable, Emerce, NRC Handelsblad, CIO en Het Financieele Dagblad – en het online platform Cstories.nl, bieden wij u Business Storytelling nieuwe stijl aan.

Businessstory’s gaan over visie, strategie, succes, ambities, inspiratie, verantwoordelijkheid, ondernemen, investeren, veranderingen, innovaties, mergers & acquisitions, toepassingen, oplossingen, producten en diensten. Ook zijn er verhalen waarmee partijen deelnemen aan het publieke debat.

De Advertorials die wij produceren zijn een inspiratiebron voor ambitieuze managers, entrepreneurs, high potentials, rising stars, bestuurders, young executives, young emerging leaders, businessleaders, opinionleaders, ondernemers en politici.

Met een focus op de zakelijke markt is Cstories.nl in Nederland hét onlineplatform voor Business Storytelling. Laat u meevoeren in de nieuwe wereld van verhalen vertellen. En breng uw boodschap – op een innovatieve manier – indringend en sympathiek over.