Verschijning 7 december 2023

EW500

About the brand

Doelgroep
Het merk EW biedt u de mogelijkheid om direct te communiceren met een hoogopgeleide en welgestelde doelgroep. EW-lezers zijn kritisch, nieuwsgierig, eigenzinnig en willen zelf hun mening vormen. Ze zijn veelal zakelijk beslisser (ondernemer of bestuurder), vermogend, ondernemend en reislustig, gaan behendig om met geld, houden van comfort en lekker eten. Ze zijn maatschappelijk betrokken en hebben een brede interesse in politiek, economie, buitenland, cultuur en wetenschap.
EW Top 500 Bedrijven verschijnt 1x per jaar als speciale uitgave van EW. In deze uitgave worden de 500 grootste Nederlandse bedrijven onderzocht op hun mate van invloed op de Nederlandse samenleving.

Redactionele formule
EW bestaat sinds 1945 en is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden: economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur.
Het levert een bijdrage aan bezinning, opinievorming en discussie over actuele onderwerpen. De geselecteerde informatie wordt steeds voorzien van een gedegen analyse en een heldere, niet zelden gedurfde stellingname. Toegankelijk, compact en compleet. Nuchter, scherp en niet bang om met de feiten in de hand conclusies te trekken waar anderen nog niet aan toe zijn.

reserveren | voor 30 oktober 2023

deelnemen? Neem contact met ons op

0888 777 888