expertise

About story telling

Al meer dan dertig jaar maken wij samen met jullie verhalen die we, met veel succes voor jullie, integraal in onze partnermagazines plaatsen. Deze advertorials in interviewvorm – waarvan we er al meer dan vierduizend hebben gemaakt – zijn een voorloper gebleken van het fenomeen storytelling, dat inmiddels veelvuldig wordt toegepast.

De mogelijkheden om jullie verhaal op een nóg meer inspirerende manier onder de aandacht te brengen zijn enorm toegenomen dankzij de nieuwe technologieën en toepassingen van het internet. Adformix introduceerde daarom al in 2011 Advertorial 2.0 wat tegenwoordig een Cross Media Partnership oplevert.

Op een inspirerende manier de boodschap vertellen: dat is in de huidige tijd dé manier voor CxO’s en senior managers om hun verhaal te doen.

Dat papieren uitgaven die de basis vormen van onze partnerships hiervoor de betrouwbare beste keuze zijn wordt bevestigd door de bevindingen in het whitepaper ‘Print prent beter in dan digitaal’. Daarnaast vraagt deze vorm van storytelling om uitstekende zicht- en vindbaarheid.

Met het vertrouwde platform Cstories.nl zijn de Cross Media mogelijkheden van jullie deelname aan onze projecten volledig bij de tijd. Je realiseert daarmee belangrijke touch points van de communicatie KPI’s.

Met een krant of magazine in de hand of met een smartphone, tablet of notebook online, op kantoor, onderweg of thuis.

Zodra de zakelijke beslisser thuis op kantoor of onderweg is, zorgen verschillende contactmomenten in verschillende kanalen ervoor dat hij of zij in aanraking komt met jullie boodschap.

Met de juiste content kun je de juiste aanpak realiseren bij het beïnvloeden van de klant in zijn customer journey. Op die manier werk je succesvol aan het bereiken, betrekken en activeren van de zakelijke beslisser.

Belangrijk hierbij is om rekening te houden met alle relevante aspecten van alle stakeholders binnen de vaak complexe DMU van de zakelijke klant.

expertise

About branded content

expertise

About adver tising

Bij het adverteren in een b2b-markt is het van belang dat je goed weet wie je doelgroep is. Als je dat goed weet te definiëren kan er gericht met zo min mogelijk waste worden geadverteerd.

Hoogstaande mediamerken die horizontaal kunnen worden ingezet kun je complementeren met gerichte verticals binnen jullie branche. Of het nu print, video of online betreft de doelgroep kan goed worden gevonden en getarget. Dat print voor b2b-communicatie zeker nog niet is uitgewerkt bewijzen wij jaarlijks met succesvolle advertising binnen gevestigde print media.

De kracht van print wordt in het whitepaper “Print prent beter in dan digitaal” nog eens duidelijk besproken en onderbouwd door de uitkomsten van dit whitepaper.

Daarnaast is een Cross Media aanpak tegenwoordig goed te realiseren waardoor jullie doelgroep op vele momenten succesvol door jullie kan worden geconfronteerd met jullie boodschap.

Print prent beter in dan digitaal

Adverteerders steken steeds meer budget in online media en Adtech. Is dat terecht?

De kracht van printmedia in de marketingmix is groot. En de invloed op zakelijke beslissers niet te onderschatten. Hoe scoort printmedia op kosteneffectiviteit, ROI en het realiseren en continueren van brand awareness? Dit whitepaper legt dat onder de loep. Daarnaast wordt ook meteen bekeken of ons brein anders reageert op een papieren of een digitale boodschap. We verklappen het alvast: print prent beter in dan digitaal. 

white paper

About print magazines

expertise

About KPI'S

Business storytelling is heel effectief om KPI’s zoals merkvoorkeur en –overweging te creëren.

Dit is een essentiële marketingstrategie met als voornaamste doel het genereren van merkbekendheid en het opwekken van interesse bij potentiële klanten. Als merk creëer je hiermee impactvolle momenten om top-of-mind te zijn en te blijven. 

Zichtbaar zijn op een inhoudelijke, journalistieke manier, passend bij je thema of domein. 

Dit strategische partnership vergroot niet alleen de associatie van je merk met het betreffende onderwerp, maar stelt je ook in staat om een doelgroep te bereiken die reeds interesse heeft in het onderwerp van de uitgave en jouw specifieke verhaal daarin.