EW – Top 200 familiebedrijven
12 januari 2023

MT/Sprout is een onafhankelijk crossmediaal merk gericht op zakelijke beslissers (ondernemers en leiders bij start-ups, scale-ups en corporates) in het Nederlandse en Belgische bedrijfsleven. MT/Sprout heeft dagelijks contact met deze beslissers, ze weten dat voor succesvolle bedrijven ondernemerschap en leiderschap hand in hand gaan.
Goede ondernemers zijn leiders, en goede leiders tonen ondernemerschap. Ze willen vooruit, ze willen groeien: persoonlijk, professioneel en met hun bedrijf.
MT/Sprout wil van leiders betere leiders maken, omdat zij geloven dat betere leiders een betere wereld maken en sterke leiders een gezonde groei realiseren. En daar wordt iedereen beter van: het bedrijf, de mensen die er werken, de samenleving en ook de economie.


over MT 500

In juni 2023 verschijnt de 23e editie van de MT 500. De MT500 is het jaarlijkse verslag van een onderzoek naar het imago van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peerbeoordeling: respondenten vellen alleen een oordeel over bedrijven die actief zijn in hun eigen branche .

Titel:

MT 500

Verschijnt:

20 juni 2023

Oplage:

30.000

Uitgever:

MT MediaGroep

Voor vragen of reserveringen