Alkmaar
0 888 777 888
info@adformix.com

online video

Het maken van video’s en het distribueren en aanjagen daarvan binnen een b2b kanaal is interessant en sluit goed aan bij de doelgroep waarmee u dagelijks in contact staat. Naast de productie van een video is de gerichte distributie en promotie van die video binnen de zakenwereld van doorslaggevend belang om een goed resultaat te verkrijgen. Met een all-in-one concept bieden wij een compleet pakket waarmee u van creatie tot gerichte verspreiding binnen uw doelgroep direct resultaat sorteert.

business story print

video quote

business story online

Om uiteindelijk met uw video de juiste doelgroep te bereiken is het creëren van voldoende en relevante massa noodzakelijk om de juiste aandacht te krijgen van de beoogde doelgroep. Dit aspect is een belangrijk onderdeel van dit all-in-one b2b videoconcept.

Naast dit totaal pakket kunnen wij ook voor u al uw videoproducties organiseren en uitvoeren. Het krijgen van de juiste aandacht van de juiste doelgroep met uw verhaal komt neer op een goed to-the-point gemaakte video waarin de spanning tot het eind wordt vastgehouden.