Alkmaar
0 888 777 888
info@adformix.com

business storytelling

Al meer dan twintig jaar maken wij samen met u verhalen die we, met veel succes voor u, in onze partnermagazines plaatsen.
Deze advertorials in interviewvorm – waarvan we er al ruim tweeduizend hebben gemaakt – zijn een voorloper gebleken van het fenomeen storytelling, dat inmiddels veelvuldig wordt toegepast. De mogelijkheden om uw verhaal op een nóg inspirerendere manier onder de aandacht te brengen zijn enorm toegenomen dankzij de nieuwe technologieën lees verder . . .

branded content

Met een krant of magazine in de hand of met een smartphone, tablet of notebook online, op kantoor, onderweg of thuis. Zodra de zakelijke beslisser thuis op kantoor of onderweg is, zorgen verschillende contactmomenten in verschillende kanalen ervoor dat hij of zij in aanraking komt met uw boodschap.
Met de juiste content kunt u de juiste aanpak realiseren bij het beïnvloeden van de klant lees verder . . .

advertising

Bij het adverteren in een b2b markt is het van belang dat u goed weet wie u doelgroep is. Als u dat goed weet te definiëren kan er gericht met zo min mogelijk waist worden geadverteerd. Hoogstaande mediamerken die horizontaal kunnen worden ingezet kunt u complementeren met gerichte verticals binnen uw branche. Of het nu print, video of online betreft de doelgroep kan goed worden gevonden en getarget. lees verder . . .

brand publishing

Het is tegenwoordig heel gewoon dat een merk zelf als brand publisher optreedt. Dit vereist veel discipline met een professionele aanpak binnen de eigen organisatie. Met een 100% focus op uw brand publishing ambities ondersteunen wij u hierbij met alle aspecten daarvan. Wij zetten voor u een modern responsive magazine in dat op alle devices prima tot zijn recht komt. De content van uw magazine kan bestaan uit audio, video, beeld en tekst. Het creëren van die content kan lees verder . . .

online video

Het maken van video’s en het distribueren en aanjagen daarvan binnen een b2b kanaal is interessant en sluit goed aan bij de doelgroep waarmee u dagelijks in contact staat. Naast de productie van een video is de gerichte distributie en promotie van die video binnen de zakenwereld van doorslaggevend belang om een goed resultaat te verkrijgen. Met een all-in-one concept bieden wij een compleet pakket waarmee u van creatie tot gerichte verspreiding binnen uw doelgroep lees verder . . .

onderzoek

Onderzoek kan een vitaal onderdeel zijn van uw marketingcommunicatie aanpak. Hiermee bedoelen wij de inzet van uitkomsten uit onderzoek als onderdeel van uw content. Deze content kan ieder gewenste vorm hebben zoals databellen, grafieken, infographics, minirapporten en volledige rapporten. Deze content hoeft niet per definitie het resultaat van primair onderzoek te zijn (onderzoek dus dat specifiek daarvoor uitgevoerd wordt); het kan data of informatie zijn die al in verschillende lees verder . . .