Alkmaar
0 888 777 888
info@adformix.com

branded content

Met een krant of magazine in de hand of met een smartphone, tablet of notebook online, op kantoor, onderweg of thuis. Zodra de zakelijke beslisser thuis op kantoor of onderweg is, zorgen verschillende contactmomenten in verschillende kanalen ervoor dat hij of zij in aanraking komt met uw boodschap.

Met de juiste content kunt u de juiste aanpak realiseren bij het beïnvloeden van de klant in zijn customer journey. Op die manier werkt u succesvol aan het bereiken, betrekken en activeren van de zakelijke beslisser. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met alle relevante aspecten van alle stakeholders binnen de DMU van de zakelijke klant.

business story print

video quote

business story online

Bij het realiseren van uw marketingcommunicatie doelstellingen is het daarom op het beste moment inzetten en op het juiste niveau creëren van branded content onontbeerlijk.

Het gaat bij b2b branded content marketing om:

  • Content identificeren (wat heeft u aan wie te vertellen)
  • Content creatie (op de doelgroep afgestemd)
  • Content targeting (naar alle relevante stakeholders)
  • Content distributie (verspreiden en delen via zowel eigen als externe kanalen)

De uitvoering van uw content marketing aanpak verlangt een strategie die zowel op korte als op lange termijn de juiste content tijdig bij de juiste doelgroep weet te brengen. Hiermee zet u een moderne beproefde methode in om uw boodschap indringend voor het voetlicht te brengen.

Samen met onze content partner flex4media creëren wij al jaren goed op de doelgroep afgestemde content voor onze klanten.