Alkmaar
0 888 777 888
info@adformix.com

brand publishing

Het is tegenwoordig heel gewoon dat een merk zelf als brand publisher optreedt. Dit vereist veel discipline met een professionele aanpak binnen de eigen organisatie. Met een 100% focus op uw brand publishing ambities ondersteunen wij u hierbij met alle aspecten daarvan. Wij zetten voor u een modern responsive magazine in dat op alle devices prima tot zijn recht komt. De content van uw magazine kan bestaan uit audio, video, beeld en tekst. Het creëren van die content kan zowel geheel door ons als in een hybride aanpak in samenwerking met u worden gerealiseerd.

business story print

video quote

business story online

Binnen uw online magazine kunt u op 4 niveaus communiceren waardoor u met op de lezers afgestemde content in één keer de juiste stakeholders op hun niveau van informatie voorziet.

Door middel van de inzet van email marketing richting uw bestaande klanten en prospect wordt uw magazine verspreid onder de belangrijkste stakeholders. Daarnaast kunnen wij uw online magazine aanjagen middels een uitgewogen mediaplan met de inzet van branded content op diverse media netwerken.